FRAZIER & TYSON VIDARE I eWBSS-TURNERINGEN ..

mar 26, 2020
boXning

Den data-animerade fantasi-turneringen med de gamla tungviktskungarna rullar vidare dag-för dag, som bra nära enda förströelse på boxningsfronten i dagens corona-tider. Muhammad Ali gick som bekant vidare i första omgången, där han slog ut Evander Holyfield.

I förrgår eliminerades en stereotyp Lennox Lewis, helt i avsaknad av sin ruggiga jabb, av en lika stereotyp, dubbelgarderande och hookande ”Smokin” Joe Frazier, som golvade den store britten med en högerkrok (!) redan i första ronden – på en hel faktisk karriär slog väl denna, en av världens främsta vänsterkroks-specialister, aldrig ner någon med högern – och inte minst via detta ’nya’ vapen tog han sig igenom en kris i följande ronder och slog sen ut Lewis i sjunde ronden..!

Och igår slaktade en effektiv ”Iron Mike” Tyson ner Eric Esch, bättre känd som ”Butterbean”, på KO i andra ronden – vi var väl rätt många som undrade vad ”Butterbean” gjorde i denna turnering av giganter till att börja med – men datasimuleringen fick det till ett hyggligt intressant möte de minuter det varade.

Idag möts George Foreman och David Haye i den sista kvartsfinalen.