OSCAR PÅ GÅNG, DITO HAMPUS .. FÖRSTA DANSKA SHOW 26/9

jul 19, 2020
boXning


Oscar Ahlin (18-2/16 KO) är på väg tillbaka till ringen. Han förnyar just nu sin licens och är i god trim och på väg till prima matchform och har tecknat avtal om en kommande fight i Bryssel, Belgien den 28/8. Motståndare är ännu inte klart; arenan är en TV-studio och det är en sluten show utan publik, arrangerad av ONLY O1NE Boxing Management, där showen streamas över Facebook PPV för 5 dollar.

Även Hampus Henriksson (4-0-1/1 KO) är på väg tillbaka, för den uppskjutna returen mot Leo Cvetkovic (1-1-1/1 KO) över 8 ronder i lätt tungvikt, och det tycks nu bli den 5/9 i Hamburg, vilket dock inte är helt spikat och klart.  

Första danska boxningsshowen för proffs blir den 26/9 i Struer Energy Park på Jylland med WBO-VM-drottningen Dina Thorslund (14-0/6 KO) i huvudrollen och i titelförsvar mot förra mästarinnan Nina Radovanovic (14-3/3 KO). Det är Nisse Sauerland som är promotor och som uttrycker sin glädje över att kunna starta upp igen. ”Vi är mycket glada över att kunna föra tillbaka boxningen på programmet i Danmark, men vi kommer givetvis att vidtaga alla försiktighetsåtgärder och jobba tätt samman med danska förbundet och kommer att följa senaste råd och anvisningar från de danska myndigheterna”. Publik kommer att tillåtas men det är ännu oklart precis hur många som kommer att släppas in.  

BILD: Postern på Brysselshowen är redan ute