HOLYFIELD MÖTER BELFORT .. I FLORIDA – TRUMP KOMMENTATOR!

sep 09, 2021
boXning

I en fascinerande snurrig rockad fastställdes under onsdagen att Evander Holyfield, 58, de facto kommer in som ersättare för Covid-sjuke Oscar Dela Hoya i matchen mot Vitor Belfort – OCH att hela evenemanget flyttas från Los Angeles, med fyra dagars varsel, till Hard Rock LIVE arena i Seminole Hard Rock Hotel i Hollywood, Florida. Det senare blev en nödvändighet då Evander inte kunde beredas en licens i Kalifornien.

Matchen är ju på riktigt och är nu uppflyttad i tungvikt, fortsatt uppsatt över 8 ronder, och Holyfield (44-10-2/29 KO), förvisso kontinuerligt mycket vältränad, kommer nu in på mindre än en veckas formtoppning och nästan ingen matchsparring – och med hans ålder, 58 år, blir det sammantaget en rätt ruskig chanstagning – mot en man, Vito Belfort (1-0/1 KO), som visserligen har mycket lite professionell boxningserfarenhet men är en topptränad MMA-stjärna från Brasilien, 44 år gammal men aktiv upp till 2018 med mer än 40-talet MMA-matcher, och en bakgrund i jiujitsu. Holyfield har inte boxat på drygt tio år, sedan han mötte Brian Nielsen i Danmark i maj 2011.

Den formella huvudmatchen på showen är en 10-rondare i super feather/lätt lättvikt mellan Andy Vences (23-2-1/12 KO) och Jono Carroll (19-2-1/5 KO) men det förbises nästan helt, då denna Triller-show bygger på helt sensationella matchningar. En support är tungviktsfighten David Haye (28-4/26 KO) – i comeback – mot obesegrade Joe Fournier (9-0/9 KO) .. två britter, men även den kampen överskuggas givetvis av Holyfield-sensationen och dess främsta ’rival’ om intresset, 46-årige MMA-legenden Anderson Silva (2-1/1 KO) som nu satsar som proffsboxare och här möter lika gamle MMA-stjärnan Tito Ortiz, som här gör proffsboxningsdebut ..!

OCH för att addera mer sensation till sensationerna så har Triller-bossen Ryan Kavanaugh lyckats med konststycket att få ex-president Donald Trump att hoppa in vid eventet som biträdande kommentator ..! Alltsammans TV-sänds över USA Fite.