KABINEJAD/FIGHT LIFE PROFFSSHOW 30/3 PÅ MALTA

feb 23, 2022
boXning

Kamran Kabinejad tar sin Fight Life proffsboxningsshow till Malta i Medelhavet för nästa stora uppdrag. Han försöker ta sig förbi den tungrodda svenska byråkratin vid tävlingar här hemma – där det främst är problemen med att kunna ta in ersättare för skadade/sjuka fighters som är svårast stötesten (vår smått idiotiska byråkrati hävdar en behandlingstid hos KSD för längre matcher på 2 månader, vilket ju i princip är ett ”stopp”) – varför Fight Life nu i praktiken öppnar filial på Malta.

Kamran har ju numera anslutit den svenske mästaren i super mellanvikt Niclas Elfstedt till sitt team, och med hans erfarenhet av att arrangera på Malta, där han bor till vardags, så kommer det att lösa sig väl med arrangemang på ort och ställe.

Vad man nu siktar på är en show på Hilton Hotel i St Julians på Malta den 30 mars, alltså om en dryg månad och på programmet kommer större delen av Team Fight Life att boxa: Pezhman Seifkhani (13-0/10 KO) i tungvikt 8 ronder; Marios Kollias (7-2-1/5 KO) i tungvikt 8 ronder; Niclas Elfstedt (11-1/6 KO) i super mellanvikt 8 ronder; Paolo Magui (1-0) i lättvikt 4 ronder, plus troligen fler lokala kamper.

På hemmaplan i Sverige planeras inget för närvarande – för övrigt vare sig av Fight Life eller annan promotor. Kamran söker nu engagemang för vår World Champion Patricia Berghult utomlands, möjligtvis i England, kanske i april.