ELIN C & TEAM RAPID PÅ VÄG TILL NEW YORK, USA.. SAMTIDIGT YIGIT TILL COLOMBIA.!

apr 23, 2022
boXning

Vi får en glad och optimistisk hälsning från Arlanda nu på lördags eftermiddag .. från Elin Cederroos med hela sitt Team Rapid – coacher Alex Wennersten och Billy Lazcano, teamboss Besim Harman – strax före avresan till New York, New York, USA. Det är dags för den största boxningsmatch Elin gått in i – ett av de största titelsammanhang en svensk deltagit i, och med den största match en svensk dam-fighter varit part i – då hon om en vecka precis sätter sina egna WBA & IBF-bälten på spel mot Franchon Crews-Dezurn, som i sin tur riskerar sina WBC & WBO-bälten för ett komplett titelenande – i match om den verkliga VM-titeln i supermellanvikt.

Alla förberedelser är avklarade, all medicinsk kontroll genomförd, tillstånd och klartecken utfärdat – så nu bär det av till ”The Big Apple”, där den allra sista finslipningen klaras av i veckan, tills det blir fight av – äntligen, efter flera uppskov och strul – i Madison Square Garden, som väntas säljas ut publikt, och där övriga tunga fighter på detta megacard är Katie Taylor vs Amanda Serrano & Jessie Vargas vs Liam Smith, allt förmedlat ut över världen via DAZN.
”Det blir grymt stort, och det ska bli så otroligt spännande att komma in i klassiska MSG för en så här häftig fight! Men jag är redo, och jag vet att jag har mitt livs chans att skapa boxningshistoria! Jag underskattar inte Franchon det minsta, men jag reser dit för att stoppa henne och ta hem alla bälten! Jag ska göra detta!”, hälsar Elin Cederroos .. och får de Bästa Lyckönskningar med sig på färden.

SAMTIDIGT får vi besked om att Anthony Yigit avrest från Miami, där han nu tränat i en månad, till Colombia, där han hux flux skall boxa på söndagen, rapporterar han över sociala media – mot ännu okänt motstånd, på en ännu inte internationellt utannonserad tävling..! Vi får följa upp detta plötsliga uppdrag, så snart reella fakta går att få.