ADRIAN GRANAT GÖR COMEBACK 3/11

okt 12, 2017
boXning


Igår släppte Team Granat nyheten att den store tungviktaren äntligen är redo för comeback – han återkommer till ringen på EC Box Promotions gala i Hamburg den 3 november, mot en ännu inte spikad motståndare.
Adrian ”Gäddan” Granat har vilat sedan den tunga förlusten mot Alexander Dimitrenko i Malmö i mars, men har varit igång med träningen sedan april för sin nygamla coach Armand Krajnc. Det har under hösten ryktats om comeback, en diskuterad fight mot nordiska jätterivalen Robert Helenius, och en ’tune up’ dessförinnan i oktober. Att det dröjt med både besked och start förklarar Granat:
”Jag har egentligen varit redo för comeback sedan sommaren .. men boxning är boxning. Jag har tränat stenhårt med Armand och lärt mig massor. Och det har varit mycket förhandlingar men inget spikat, och de senaste månaderna har jag bara längtat efter att gå upp i ringen igen; har sagt till promotor Erol Ceylan att ’nu är det dags’. Men det finns inga enkla matcher på min nivå och jag har begärt en tuff match direkt. När jag väl vunnit comebacken så vill jag ha en retur mot Dimitrenko eller en titelfight mot Robert Helenius om vem som är #1 i Norden. Vi har fört förhandlingar hela hösten med Helenius .. till och med bokat arena i Helsingfors, men han vill uppenbarligen inte möta mig. Det kommer inte till avtal. Drar han sig undan, så får jag istället utmana Otto Wallin om herraväldet i Norden. Jag är redo för comeback och känner mig stark – och jag har inspirerats av övriga svenskars framgångar – Badou Jack, Yigit .. Skoglund.”