ADRIAN GRANAT TILLBAKA I TRÄNING HOS KRAJNC

jun 08, 2017
boXning

Skånes stora tungviktshopp i proffsboxning Adrian Granat (14-1/13 KO) är tillbaka i full träning igen, efter missödet i senaste matchen mot Alex Dimitrenko (i mars i Malmö) och har nu valt att åter slå sig ihop med Armand Krajnc – sin första proffstränare och mannen som startade honom som yrkesfighter – och har därmed sin nya träningsbas i Ystad .. igen.

Granat uttalar sig i ett mediautskick från EC-boxing – promotor Erol Ceylan, som han fortsatt boxar vidare för – och säger där: ”Jag har flyttat hem från Hamburg och återupptagit samarbetet med min första riktiga proffstränare Armand Krajnc. Armand var med mig under mina första fyra matcher och är en supertränare. Jag tror han kommer att bidra väldigt positivt till min fortsatta utveckling. Han är ett proffs ut i fingerspetsarna, och han känner alla i Hamburg, och vi kommer att resa dit med jämna mellanrum, men basen blir Armands träningscenter i Ystad, även om vi kommer att även jobba med Carlos Zuniga på Fightzone som också tränat mycket med Armand.”

Krajnc: ”Gäddan gör rätt som flyttar hem sin bas och träning till Ystad och Malmö. Hamburg i all ära – jag vet, jag bodde där i tio år och blev världsmästare där – men en boxare är starkast där man har sin riktiga bas.”

”Gäddan” Granat kommer att göra comeback i slutet av sommaren; mer detaljer om detta och om Sven Fornlings kommande matcher skall presenteras på en presskonferens i Malmö den 15/6 kl 15 på Sky Bar i Malmö Arena Hotell.