ALLT KLART FÖR NATTENS TUNGVIKTSKAMPER

jan 16, 2016
admin

image

Det var invägning i både New York och London igår kväll, och det gick problemlöst i alla de tre stora matchuppställningarna. Inga bråk – lite gnabb – men inget överilat. Promotor Lou DiBella höll noga både Wilder och Szpilka på plats i den hetaste av de tre matcherna, den om WBC-VM. Här vägde Deontay Wilder in på exakt 104 kg och Artur Szpilka in på exakt 106 kg.

I kampen om den vakanta IBF-VM-titeln möts ju Viacheslav ”Czar” Glaskov, invägd på 99,1 kg, och ”Prince” Charles Martin, invägd på 113,4 kg.
I London vägde comebackande ex-mästaren David Haye in på 103,3 kg för sin match mot Australiens Mark de Mori, som vägde in på 110,7 kg. Haye är givetvis storfavorit till segern inatt i 02 Arena.
I New York är Wilder överlägsen favorit att slå Szpilka, medan i IBF-VM-fighten Glazkov är en tämligen knapp favorit att slå Martin.
Matcherna ifråga går att följa via YouTube, där inatt en gratis streaming av Showtimes sändning från New York går att plocka upp, och även Hayes match läggs ut på hans YouTube-kanal.