ANTHONY YIGIT TOG HEM VINSTEN I ELITSTYRKAN

mar 15, 2021
boXning

 

Anthony Yigit, just nu på träningscamp i Florida, som vi nu kunnat följa i åtskilliga veckor under de tuffast tänkbara tester och utmattningsprov i TV4:s programserie ’Elitstyrkans hemligheter’, stod till sist tillsammans med två av sina team-kamrater som vinnare av alltsammans, under söndagens sista program i serien. Det var från början 18 ’rekryter’, som antogs till det fullständigt stenhårda test-programmet, som i verkligheten genomfördes under åtta dagar på en militärförläggning på Gotland, och som sedan TV-sänts vecka efter vecka, där vi fått se den ena kandidaten efter den andra falla ifrån. Under sista, mycket långa, nattens grymma utmattningstest var de sex man kvar, varav tre föll ifrån under den övningen. De sista tre hårdingarna, rekryterna Thomas Elengård, 53 och Hampus Wenklo, 31 och Anthony Yigit, 29 – den senare klart lättast och minst – tvangs sedan ut i ett nytt ruggigt hårt terrängprov med max viktbelastning, som alla tre tog sig igenom på utmattningens gräns men med ”flying colours”..!

Och alla tre klarade därmed hela programmet och utnämndes vinnare. Det var otroligt starkt gjort och vår proffsboxningsmästare framstod som programmets verkliga stjärna – han klarade otroligt nog allt; den enda han något strulade i var att få ordning på sin förbaskade ryggsäck i snabb takt, en bagatell i sammanhanget. Han var kort sagt fenomenal!
”Det här var med det hårdaste .. och bästa jag nånsin gjort! Tack så mycket för att jag fick göra det!” sa han efteråt. Nu väntar han på en proffsboxningsmatch i USA .. No problems!