BÄDDAT FÖR NIELSEN VS MARCUSSEN I DANMARK

sep 13, 2015
admin

imageIgår höll Sauerland sitt Nordic Event i Arena Nord i Frederikshavn i Danmark och där var huvud-personerna Patrick Nielsen och comebackande förra danska stjärnan Rudi Markussen. Båda var i elden mot hyggligt starkt motstånd – och båda övertygade med KO-segrar!
Patrick Nielsen (nu 27-1/13 KO) mötte Samir Santos Barbosa (36-13-3/25 KO) i supermellanvikt och dominerade sin brasilianske motståndare från start, slog ner honom tidigt och hade honom i bryderi hela vägen fram till en enkel KO 4. Brassen bjöd ärligt talat föga motstånd. Rudi Markussen (nu 39-3/26 KO), tillbaka efter tre års uppehåll, mötte Ramazi Gogichashvili (19-7/9 KO) från Georgien, som startade betydligt mer optimistiskt än Nielsens motståndare men möttes strax av Rudis tunga artilleri – två vassa nedslagningar ledde till TKO i första ronden, tid 2:59!
Det är en hel ont blod mellan Patrick och Rudi – den förre har sedan en tid konstant utmanat Markussen att våga sig på en comeback efter att den gamla stjärnan i en intervju tyckt att den nya inte är mycket att hänga i julgranen – och nu kom 3x-åringen de facto tillbaka .. och imponerade! Och meddelade direkt efter segern .. ”kom igen Patrick, jag har skrivit på kontraktet mot dig .. fega inte ur nu!”
Det är bäddat med gårdagens segrar för en maffig dansk showdown, troligtvis i december månad – en match som äntligen kan komma att på nytt tända dansk boxning.
Bäst på galan i Frederikshavn var Patricks större lillebror Micki Nielsen (nu 19-0/13 KO) som i ett krig i cruiservikt, panna mot panna och fullt ös, tog ut den storordige brasilianaren Alejandro Valori (17-8/13 KO) på KO i 4:e ronden, just den rond som brassen lovat knocka Nielsen i ..! Han hade rätt rond – men fel man!