BADOU JACK & MARCUS BROWNE: ’NI SKA FÅ SE!’

jan 07, 2019
boXning

I ett veckoslut som bjöd på en i och för sig intressant trippel-show i Suzhou, Kina som största nummer i en ren mjukstart på året – Jing Xiang försvarade sin WBC/Silver-titel i lätt flugvikt på poäng 12 över Suriyan Satorn, men Wenfeng Ge fick ge upp på TKO 10 mot Giemel Magramo om WBO/Int och Orintal-titlarna i flugvikt och Jian Wang gick oavgjort 10 mot Sung Young Yang om WBO/Orintal-titeln i super bantam – så var nästan största nyheten den telfonkonferens Marcus Browne och Badou Jack höll inför deras möte den 19/1 i Las Vegas om WBA:s interimbälte i lätt tungvikt. De två hade en del att säga, mest till varann.


Marcus Browne: ”Jag är hedrad över chansen, och jag är redo. Jag jobbar hårt, och även om Badou Jack är en respektabel fighter, han har erövrat två titlar, så kommer han få uppleva den 19 januari att jag kommer med hela köksbänken och vad som behövs. Jag kommer för att göra ’bisniss’. Jag gillar inte att skryta, och det gör ju inte han heller, men han anar nog vad som kommer. Den 19 januari får du ett helvete. Det här är ingen Anthony Dirrell, ingen ’slut’ George Groves, ingen gammal Adonis Stevenson eller ’nån Nathan Cleverly’ – det här är Marcus Browne, broder, så det är bäst du är beredd!”
Badou Jack: ”Vet ni, jag är faktiskt peppad för den här fighten. Jag bor i gymet och jag tränar alltid hårt. Jag är alltid redo. Det här blir en bra fight. De unga hungriga grabbarna måste bevisa nåt .. jag har varit där, jag vet. Jag har krigserfarenhet nog, för jag har mött de bästa, och behöver inte skryta om det. Den här grabben fanns till hands och nu ska vi ha kul i ringen. Det kan se lätt ut från utsidan – nu ska du upptäcka att det blir lite annorlunda när du tacklar världs-klass-motstånd. Tro mig, Mr Browne, jag vet att det inte blir lätt. Den 19 januari kommer du att få uppleva detta, du ska få se. Så tugga på bra, du ska få se!”