BADOU JACK MEDIA DAG

maj 18, 2015
admin

bild 3WBC-VM-kungen i supermellanvikt Badou Jack, på besök hemma i Sverige, höll under måndagen media-möten på Scandic Grand Central på Kungsgatan 70 i Stockholm.

Prokommissionen uppvaktade genom sin vice ordförande Mats Kullström, som också grattade till VM-triumfen med blommor. Badous lysande seger över Anthony Dirrell i Chicago den 24/4 har gett ett stort gensvar och ett antal journalister var nu inbokade under eftermiddagen för one-on-one intervjuer med The Champ.

Badou talade med Kullström om hur skönt det var att vara hemma på några veckors Sverigebesök med umgänge med familj och vänner och fans – även om det blir återresa till USA redan den 6/6 för nya planer och uppladdning i Las Vegas. Han berättade också om livet i Vegas, som han nu stortrivs med, och inte minst träningen och förutsättningarna han får på Mayweathers Gym .. och om de fina relationerna till manager Floyd och tränaren Eddie Mustapha Mohammed. Men allra mest strök han under hur härligt det skulle vara att få försvara VM på hemmaplan i Stockholm.

-Det är en dröm jag har. Att kunna komma hem och få boxa en stor fight, varför inte i Globen och varför inte om VM-titeln, inför svensk boxningspublik och kunna ge Sverige en fullvärdig proffs-show. Det vore på tiden. Please – gör det möjligt!