BULLDOG MEDIA ARRANGERAR KAMPSPORTGALA I GBG 11/12

okt 09, 2019
boXning


Nu har Bulldog Media Group fått tillstånd att arrangera en mixad kampsportgala i The Theatre i Gothia Towers i Göteborg den 11 december, där både Alexander ”The Mauler” Gustafsson och Mikaela Laurén gör comeback ..!

Bulldog har ju två tidigare tävlingar av detta slag bakom sig, på Kooperativet och på Clarion Post Hotel, genomförda med stor framgång, och promotor Daniel Högström är högst positiv inför detta nya evenemang, denna gång alltså i The Theatre med kapacitet på 2000 åskådare. Och med ”The Mauler”, Alexander Gustafsson, som främsta dragplåster finns möjligheten till utsålt. ”Maulern” lade ju först upp efter sin senaste MMA-fight för fyra månader sedan, men har sedan dess bildat organisationen AK Fighting Championship och har beslutat sig för att göra comeback. Det blir mot unge Anton Turkalj från Göteborg, i den brasilianska varianten av kampsport.

Samtidigt kommer också Mikaela Laurén tillbaka för ännu en satsning på proffsboxningen – hon kommer att gå en 6-ronders fight mot ännu inte preciserad motståndare. Det kommer att bli ytterligare två proffsboxningsmatcher på programmet, och därutöver MMA och thaiboxning.