CANELO-JACOBS INVÄGDA EFTER BRÅK! BETERBIEV .. ANCAJAS LUGNT OK ..

maj 04, 2019
boXning

Vid fredagskvällens invägning i Las Vegas hettade det till värre mellan världsmästarna i mellanvikt – de gör upp om enade WBA/WBC & IBF-bältena – Saul ’Canelo’ Alvarez och Daniel Jacobs, då efter att de klarat vikten på vågen – Canelo 72,4 kg och Jacobs 72,6 kg – möttes öga mot öga i en staredown, där båda normalt brukar vara coola, men där det efter en lätt touch panna mot panna plötsligt utbröt bråk med Jacobs som anstiftare och för att förhindra fullt slagsmål kastade sig sekonder och tränare emellan och formligen slet bort de två från varann!

Efteråt sa Jacobs fortfarande ilsken: ”Denne  ”motherfucker”, åh han skall få det imorgon! Kolla bara skiten!”

Canelo: ”Jag ser rädsla där. Det var rädsla som fick honom göra det där! Jag säger det på spanska så alla fattar. Chinga tu madre! (f-uck your mother)”

De möts nu på lördagsnatten (svensk söndagsmorgon) i T-Mobile Arena i Las Vegas i årets hittills största fight.

SAMTIDIGT var det en betydligt lugnare invägning i Stockton, Kalifornien för den dubbel-gala som går där i stort sett samtidigt på lördagsnatten, där IBF-kungen i lätt tungvikt Artur Beterbiev, invägd på 79,1 kg, försvarar mot Radivoje Kalajdzic, invägd på 78,5 kg,

och där IBF-kungen i super fly Erwin Ancajas, invägd på 51,8 kg försvarar mot Ruyichi Funai, invägd på 51,9 kg – och de klarade alla denna uppgift lugnt och städat. All set to go!