CANELO OCH JACOBS SNACKAR I VEGAS ..

maj 01, 2019
boXning

WBA/WBC-VM kungen Canelo Alvarez och IBF-VM rivalen Daniel Jacobs anlände igår till Las Vegas och tog in på MGM Grand, varifrån de nu laddar de sista dagarna före deras sammandrabbning om VM i mellanvikt på lördag natt i T-Mobile Arena. Och passade på att snacka lite om vad som komma skall.

Canelo: ”Varenda en av mina matcher är viktig. Allihop är en del av min historia. Jacobs är den näst största mellanviktaren i världen idag, så det är ytterligare ett steg på vägen, att skriva min historia. Och att ena titlarna är viktigast för mig. Det har ingen i Mexico gjort förut, så det är min motivering. Skapa historia.”

Jacobs: ”Detta är den största match som kan göras idag, i varje fall i mellanvikt. Jag ser fram emot att kunna visa vad jag går för på lördag natt och jag kommer att segra.. Jag har alltid sett mig själv få näven lyft till seger, och jag har hela tiden talat om att slå knockout, att det är möjligt. Jag har en 80% KO statistik, så alla vet att får jag killen skakad så tar jag ut honom!”