Cecilia Braekus återvänder till Sauerland!

maj 28, 2014
admin

cecilia braekhusPå onsdagen meddelade Sauerland Promotions att man åter tecknat avtal med Cecilia Breakhus och att den norska VM-drottningen återvänder för att försvara WBC, WBA & WBO-titlarna mot Jessica ”The Hammer” Balogun (24-3/12 KO) redan den 7/6 i Schwerin i Tyskland. Braekhus, som först avsåg att hoppa av samarbetet med Sauerland har nu nått samförstånd med den tyska jättepromotorn och de två parterna har lyckats hitta en ny väg framåt. Den 32-åriga mästarinnan – First Lady – står nu på 24-0/7 KO.

”Jag kan inte vänta på att få komma in i ringen igen. Jag har tränat i fem-sex veckor och ville så gärna ha en fight före sommaren. Nu får jag det och jag underskattar inte Balogun. Jag besegrade henne för två år sedan men hon gav mig en tuff fight då. Jag är beredd.”