Crawford & Jean redo för fight; dito Eubank & Jeter

okt 24, 2015
admin

imageBoxningstokiga Omaha, Nebraska laddar för lördagsnattens stora drama då Terence Crawford (26-0/18 KO) försvarar sin WBO-VM-titel i lätt weltervikt mot Dierry Jean (29-1/20 KO). Boxarna ”talade ut” på torsdagens pressmöte och uttryckte ömsesidig ”respekt”.
Jean: ”Jag lovar att på lördag, utan att vara respektlös, så ska jag spöa skiten ur dig, man.”
Crawford: ”Ni borde alla sluta lyssna på det där .. det är uppumpad dynga. Lördag kommer att bli en fin boxningskväll – mest för mig. Jag känner mig fin, jag är form, vikten är rätt och jag är stark; jag kommer bjuda på en prima show. Jean är i form och han är hungrig, men han är inte i närheten av hur hungrig jag är.”
På fredagskvällen vägde båda in, perfekt på titelvikten, exakt 63,5 kg. Det är bäddat för drama.

VM-fighten i Omaha är dock inte enda titelfight under lördagen. Chris Eubank Jr (19-1/14 KO) försvarar sin WBA interim-titel i mellanvikt mot Tony ”Mo Better” Jeter (20-4-1/14 KO) från USA i Sheffield Arena, England. Båda vägde in korrekt på vikten under fredagskvällen.