DAGENS FURY: ”JAG VILL INTE LEVA LÄNGRE”

okt 05, 2016
boXning

imageDen uppenbarligen svårt deprimerade VM-kungen i tungvikt Tyson Fury kom idag ut med en starkt oroande intervju i tidningen Rolling Stone, där han deklarerar: ”Jag har tagit kokain. Massor. Varför skulle jag inte det? Det här är mitt liv, eller hur? Jag kan göra vad jag vill. Så visst, jag har tagit kokain. Många människor har gjort det. Vad f-n har det med saken att göra? Det är inte en prestationshöjande drog. Har jag inte rätt att leva mitt eget liv nu, heller? Ska de ta ifrån mig mitt personliga liv också? Jag har inte varit i gymet på månader. Jag har inte tränat, Jag genomgår en depression. Jag vill helt enkelt inte leva längre, om ni fattar vad jag säger. Jag har fått fullständigt nog av allt. De har pressat mig till brytningspunkten. Så strunt i kokainet. Jag vill inte leva längre. Så kokain är en struntsak jämfört med att inte vilja leva längre.”

.. och striden om titlarna är redan på gång ..!
Och samtidigt som Furys personliga värld rasar .. så är redan striden om han kvarvarande VM-bälten igång. Det förhandlas om Anthony Joshuas nästa titelmatch .. med IBF-titeln på spel, mot måhända Wladimir Klitschko. Och Joshua Parkers promotor Dean Lonergan förhandlar med Bob Arum om en fight för Parker mot Andy Ruiz .. om Furys (snart vakanta?) WBO-VM-bälte .