EN MÅNAD KVAR TILL ’RISING STARS VI’

aug 29, 2018
boXning

 

Det är nu precis en månad kvar tills höstsäsongens första professionella boxningar: ”RISING STARS VI”, arrangerade av promotor Stefan Fernström i samarbete med Katrineholms BK & Team Engström, att äga rum i Duveholmshallen, Katrineholm lördagen den 29/9.

Huvudpersoner är Simon Engström (4-1/2 KO) i en 6 ronders lätt tungviktkamp mot tuffe ungraren Jozsef Barati (3-1/3 KO) med uppbackning av Laziz Sharifov (5-0/1 KO) vs Dominik Horvath (4-0/4 KO), dito ungrare och över 6 ronder i weltervikt. Båda dessa matcher ligger inne för beslut om distansen hos Kampsportdelegationen. Båda ungrarna är unga, hårdslående män på uppgång med var sin TKO-seger senast så sent som för fjorton dagar sedan. Det blir skarpa jobb för båda våra svenska framtidshopp.

Härutöver kommer det att bli ytterligare sex till sju matcher på 4 ronders nivå med Fernströms fina gäng nya stjärnor på frammarsch. Dessa matcher presenteras allt efter som de växer fram.  

Detta blir andra gången proffsboxning arrangeras i Katrineholm; den förra var en fin publik attraktion och spännande, bra tävling – och förutsättningar finns här för en ny välbesökt och mycket intressant boxningsafton.      

’RISING STARS VI’ 

Katrineholm

Duveholmshallen 29/9

Lätt tungvikt 6 ronder

Simon Engström SWE (4-1/2 KO) vs Jozsef Barati HUN (3-1/3 KO)

Weltervikt 6 ronder

Laziz Sharifov SWE (5-0/1 KO) vs Dominik Horvath HUN (4-0/4 KO)

Supermellanvikt 4 ronder

Rocco Wadell  SWE (5-0/2 KO) vs TBA

Mellanvikt 4 ronder

Ahmed Rossi SWE (3-0/3 KO) vs TBA

Cruiservikt 4 ronder

Samo Jangirov SWE (2-0/1 KO) vs TBA

 

Lätt lättvikt 4 ronder

Daniel Gustafsson SWE (1-0) vs TBA

Lätt mellanvikt 4 ronder

Salah Nazar Taha SWE (1-0) vs TBA