EN VECKA KVAR TILL ’THE BLITZ’ PÅ GÖTA LEJON

apr 28, 2018
boXning

Det är nu precis en vecka kvar till nästa proffstävling denna vår. Det är promotor Thabo Motsieloa – i samarbete med Södermalms Shaolin & Linnea Boxing – som bjuder på kampsportgala i Göta Lejon i Stockholm, på Götgatan 55 vid Medborgarplatsen på Södermalm, ett nöjespalats med historia som biograf, teater & revy, konserter och musikaler, där man nu arrangerar en mixad show med kampsport kallat ”all style pro & boxing” – hela showen är benämnd ’THE BLITZ’, och där det blir shaolin (kickboxning, muay thai, kung fu), amatörboxning – och med nu tre proffsboxnings-matcher adderade till programmet.

Kampsportarna träder således in i kulturrummet, och galan öppnar med Loungemingel med DJ från kl 17, medan idrottstävlingen startar 18.30. Kvällens värdar är Simon Sköld och Reza Madadi, och de tar oss genom programmet på fyra Muay thai/kickboxningsfighter, tre amatörmatcher och de tre proffsfighterna.  

Unga, färgstarka Lucy Wildheart får här äntligen starta på hemmaplan i sin tredje fight som yrkes-boxare .. och Redouane ”Red1” Kaya är tillbaka igen för sin sjunde proffsmatch och superba nya proffset Laziz Sharifov kommer för sin femte start. De kommer alla att tackla georgier i sina proffsmatcher, mer om detta framöver.