Erik mötte ”The Road Warrior” i Stockholm!

dec 11, 2014
admin

Nyhetsbild_179_Skoglund_presseträff.Erik Skoglund och hans hittills tuffaste motståndare i en Nyhetsbild_180_Skoglundprofessionell ring Glen Johnson, ”The Road Warrior”, möttes öga mot öga på en presskonferens i Stockholm på onsdagen – hos MTG på Ringvägen, där Viasat Sport och Team Sauerland var värd för presentationen av denna synnerligen intressanta drabbning i lätt tungvikt.
Matchen i sig själv äger rum nu på lördag i Musikteatret i Köpenhamn och direktsänds av Viasat över Kanal 10 och Viaplay med start 21.45.
Men under PR-uppladdningen träffades de nu således i Stockholm. Johnson kom med sin manager/coach Henry Foster och Skoglund kom med sin coach Karsten Roewer. Båda boxarna utstrålade säkerhet och lugn före fight och båda underströk att det enda som räknades här var seger.

”Mitt mål är att komma tillbaka till världstoppen och om jag slår en ung, vass fighter som denne unge man är så har jag tagit ett stort steg mot en ny VM-fight, och det är precis vad jag tänker göra”, sa Johnson.
”Jag har bevisat att jag är Europatopp och med en seger över Johnson kommer jag att bevisa att jag hör hemma i den verkliga världstoppen, och det är precis vad jag ska åstadkomma i Köpenhamn på lördag”, sa Erik.
”Well”, svarade Johnson, ”det är allt vad det handlar om, bara en av oss kommer segrande ur detta .. the old force or the young chicken ..!”