FIGHT TIME FÖR DEVIN HANEY VS KING RYAN ..!

apr 19, 2024
boXning
Det är fight time, nu på lördag natt till söndag, i Barclays Center, New York – regi Golden Boy/Oscar de la Hoya & Matchroom/Eddie Hearn. över tv-media DAZN: pay-per-view – där WBC-VM-kungen i super lightweight/lätt weltervikt Devin ”The Dream” Haney (31-0/15 KO) tar sig an utmanaren Ryan ”KingRy” Garcia (24-1/20 KO) i en av årets allra ”hetaste” VM-fighter. Det är i sanning ingen vänligare stämning mellan de två, och det har hettat till ordentligt vid ett flertal tillfällen dem emellan under den promotion-tour de gjort, och det går inte längre att hålla en vettig presskonferens med dem båda närvarande, då de pratar och oväsnas i luven på varann non-stop. Till torsdagens sista pressträff och ’face off’ ställde de inte upp. De vägs in på fredagskvällen, men kommer (förhoppningsvis) att hållas isär, därvid. Matchen torde gå av stapeln vid pass 03 svensk tid, söndag morgon i den smått berömda arenan i Brooklyn, New York. 
Ryan Garcia: ”Jag är redo att ’kick ass’! Jag ska gå in där och ’fuck him up’ .. fatta bara det – jag ska köra över denna man! Ni anar inte vad jag gått igenom på träningslägret för att ta honom! Ni anar inte vilken syn jag ser framför mig! Jag brinner..!” 
Devin Haney: ”Det här är ingen lätt match .. men det är en fight som jag kommer att få se så lätt ut! Alla hans tilltag och upptåg och allt han hittar på kommer att bedra honom i ringen. Ni får se!”