FIGHT WEEK i NYKÖPING; SKOGLUND & CHERVIAK INFÖR MEDIA

sep 14, 2015
admin

imageimageDet är nu upptakt på Fight Week i Nyköping inför kommande lördags stora evenemang i Rosvalla Ishall, inför vad som tycks bli en jättepublik med svenska boxningsmått mätt, med över fem tusen personer i hallen!
Under måndagen hölls öppen träning för media med nyanlände Oleksandr Cherviak och IBF/Int-mästaren Erik Skoglund i separata pass inför inbjudna åskådare. Träningen är nu sista dagarna givetvis blott av lättare natur. Erik slog på putorna mot Tommy Antman och gick på speedbollen; Cherviak nöjde sig med skuggboxning och lättare gymnastik. Båda talade med medias Edward Roff efteråt:

”Jag har haft perfekta förberedelser; det kan ärligt talat inte ha gått bättre, jag är i utmärkt form och nu är jobbet gjort, jag är redo att försvara mitt bälte på lördag”, säger Erik.
”Jag har sett Cherviak boxa många gånger och jag har sett honom spöa min förra kollega Dustin Dirks, så jag vet vad som väntar, men jag vet också hur jag ska ta honom. Och jag kommer att ha ett fantastiskt stöd av publiken, jag riktigt längtar till det!”

”Jag ser fram emot denna match”, säger Oleksandr, ”jag gjorde min grundträning i min hemstad Kirovograd och reste sen in till Kiev för kvalitetssparring mot stallkamrater i K2 Promotions. Jag har gjort allt som står i min makt att komma i toppform. Jag är säker. Jag hade inte kommit om jag inte trott på seger. Jag har kommit för att erövra titeln.”

På bilderna ses Erik i ringen med Tommy Antman, och Cherviak med sin coach Valeriy Chudin. Foto: Team Sauerland.