FIGHT WEEK: TRE PROFFSFIGHTER I GÖTEBORGS FIGHT NIGHT: ATTILA, OLIVER & HAMZA

apr 16, 2019
boXning

Det är Fight week för Bulldog Medias Fight Night 2,0 som äger rum på långfredag 19/4 i Clarion Post Hotel i Göteborg med ett fullt fightcard av K1, thaiboxning, MMA, amatörboxning och tre proffsfighter, där som tidigare berättats Attila Levin (34-4/27 KO) i comeback efter 8+ år utanför ringen är huvudnummer,även om det nu blott rör sig om fyra ronder, men det är mot en råtuff man från Grekland vid namn Marios Kollias (5-1-1/3 KO).

Därutöver kommer dock ytterligare två proffsmatcher med Oliver Flodin (4-1) i en av dem, i dito bara 4 ronders längd, vilket ju är utomordentligt synd i sig,

inte minst som det är rätt tufft jobb för handen mot georgiern Nodar Tskhovrebadze (4-3-2/2 KO), en 30-årig hårding som slagit Beka Mukulishvili och gått oavgjort med Ceiso Nieves, men nu senast förlorade knappt i en 8-rondare på bortaplan i Rom mot obesegrade Khalil El Harraz. 23-årige Flodin kommer ju också från ett knappt poängnederlag på 8 ronder mot danske Abdul Khattab på bortaplan i Struer, Danmark senast. Lika för båda, och en garanterat ruggig fight över fyra ronder!

22-årige göteborgaren Hamza Barka (1-1), Bulldogs eget proffs, gör här sin tredje start och har fått på sin lott den tuffe georgiern

Tengiz Ubilava (1-3-1/1 KO), den man som sänkte Camilo Palacios i Norrköping för ett år sedan! Här gäller det för Hamza att boxa från start och ta kommandot och visa vem som är boss i ringen, annars kan det bli tufft!