FJORTON DAGAR KVAR TILL BULLDOG MEDIA FIGHT NIGHT 2.0 – ATTILAS COMEBACK I GÖTEBORG!

apr 06, 2019
boXning

Det är nu knappt fjorton dagar kvar till Bulldog Media Fight Night, som går av stapeln i Clarion Post Hotel i Göteborg på långfredagen den 19 april med ett fullt kampsport-program i vilket ingår tre professionella boxningsmatcher – i övrigt MMA, thaiboxning, amatörboxning – toppat av den förre tungviktskungen Attila Levins comeback till ringen efter mer än åtta års bortavaro.

 

Attila ”The Hun” Levin (34-4/27 KO), är numera 42 år gammal och var senast i en tävlingsring den 27 november 2010 mot Robert Helenius, men han har varit aktiv som sparring och tränat en bra tid nu för en möjlig comeback – vilket alltså nu blir ett faktum i Göteborg. Han måste givetvis ”börja om” från början, och detta handlar nu blott om en 4-rondersfight, och utsedd motståndare är den 27-årige greken Marios Kollias (5-1-1/3 KO) som sen en misslyckad debut i proffsringen 2014 förblivit obesegrad över sex matcher i rad, en av dessa dock en oavgjord fight mot David Kotiashvili, övriga är segrar, varav tre på KO/TKO, den senaste i raden en hygglig poängseger över tuffe balten Milan Volkovs i Riga, Lettland den 1/12 förra året. Det är en ung man ute efter att göra sig ett namn i branschen, och för Attila blir det en lätt nervös, men efterlängtad, comeback till rampljuset, och förhoppningsvis faller bitarna på plats, rätt känsla infinner sig och ”The Hun” hittar korrekt tillbaka till det som en gång var.

På programmet medverkar också proffsen Oliver Flodin och Hamza Barka – och vi återkommer inom kort med deras motståndare och matcher.