FLOYD: GE MIG $100 MILJONER! FURY: SISTA MATCHEN!

maj 02, 2016
boXning

imageimageTvå mästare har släppt kontroversiella nyheter senaste dagarna: Floyd Mayweather och Tyson Fury.

I efterdyningarna av Badou Jacks VM-match mot Lucian Bute har hans manager/promotor Floyd ”Money” Mayweather tagit bladet från munnen i en intervju med Showtime och öppnat dörren för en comeback ..! ”Om man kommer upp med ett 9-siffrigt tal i gage för min del så är det inte otänkbart – då skulle jag kunna gå för 50-0 .. men det måste handla om över 100 miljoner dollar!” Men samtidigt skyndade han sig säga att han trivdes bäst numera på andra sidan repen och älskar att följa och hjälpa stora talanger som Badou Jack, som var den av sina boxare han nämnde vid namn. Tillfrågad om han i en comeback kunde tänka sig Gennady Golovkin .. eller Danny Garcia .. eller segraren av Thurman vs Porter – så gled Floyd på svaret, prisade var och en av dessa fighters som utmärkta boxare, ’men’ .. GGG borde gå till lätt tungvikt (således helt utom vikt för Floyd) .. Garcia, man vet aldrig .. Thurman en väldigt bra boxare ..”men nej, jag trivs bäst på den här sidan” .. ”och man får se med tiden” .. Wow! Med den mannen vet man aldrig.
Samtidigt har VM-kungen i tungvikt, Tyson Fury, just klar med en fyra dagars lanseringstur (han hatar sånt) för VM-fighten i Manchester mot Wladimir Klitschko den 9/7 – ”Upprepning eller Revansch” – talat med IFL TV:s Kugan Cassius och släppt en ny ’bomb’: ”Det här är min sista match – win, lose or draw – jag är färdig med den här skiten! Jag kan knappt vänta på att få lämna eländet bakom mig. Jag hatar den här skiten – och alla dessa urusla avbrott från träningen .. jag är femton kilo för tung, jag måste bli av med det. Och tro mig – nu gäller det ”all in” .. det är tio veckor kvar av det här skit-livet, jag skall igenom det och tro inte för en sekund att jag kommer att ge mig – när det väl gäller ska jag spöa honom .. då är det ’game on!’ Men sen skall jag åka hem och aldrig mer gå till ett gym. Då är jag färdig med det här! Jag har ingen motivering att fortsätta. Jag kommer aldrig att boxas igen. Jag kommer att bli fet som mina bröder och min far!” .. Wow! Men med den mannen vet man aldrig.