FORNLING OCH BÖSEL I PRESSMÖTE I HALLE/SAALE

nov 13, 2019
boXning

13.11.2019
Globana Airporthotel
Leipzig-Halle
Foto: Uwe Koch
pressefoto.berlin


Sven Fornling, nu på plats i Halle an der Saale, mötte sin antagonist inför lördagens stora VM-drama – om IBO-VM & WBA-VM/Interim-titlarna i lätt tungvikt i Halle Arena – Dominic Bösel på en stor presskonferens idag, där också ett nummer gjordes av att matchen nu sänds över ESPN+ till USA. MDR visar den i Tyskland, och i Sverige plockas den upp av Aftonbladet TV/Sportbladet+ .. Herrarna hade en 
del att säga.

Bösel: ”Fornling är rätt självsäker, men jag tror också stenhårt på mig själv. Det är bra med gott självförtroende! Men fördelarna är på min sida. Jag är den bättre boxaren och jag slår hårdare. Så islutändan kommer jag att vinna. Fornling är ingen KO-fighter. Jag har bättre knockoutprocent än han har ..!”

Fornling: ”Jag är avslappnad, riktigt .. På lördag kommer Bösel att få erfara vad en top-fighter kan göra. Jag är ute efter att bli den riktiga VM-kungen! För mig är det inga ”50-50” .. jag kommer att slå ut honom!”

Bilden: Bösel & Fornling; team SES/Koch.