FURY SHOWADE PÅ KICK OFF FÖR VS KLITSCHKO II ..!

apr 29, 2016
boXning

image
Världsmästaren i tungvikt – den riktige – Tyson Fury gjorde kickoffen för den stort uppslagna returen mot ex-kungen Wladimir Klitschko i Manchester, England på torsdagen till sin egen högst personliga show ..!
Tillställningen hölls i MEN Arena, där ju returen – döpt till ”Repeat Or Revenge/Upprepning eller Revansch” – skall äga rum den 9/7, och alla medverkande samlades i snygg ordning vid podiet med promotorerna Mick Hennessey & Frank Warren omgärdade av boxarna med team. Ex-kung Wladimir Klitschko verkade mycket lugn och samlad, leende och avslappnad och i fin form. Det var lugnt och städat tills Champion Fury gjorde entré, åtföljd av en grupp cheer leaders som dansade på borden .. och när den nye kungen sedan fick tag i micken och drog igång en monolog avslutade han sin insats med att dra av sig tröjan och blotta en begynnande ölmage om vilken han sen skämtade ganska friskt.
Men det var i viss mån Klitschko som slog an tonen: ”Jag är verkligen glad över att kunna komma hit och boxa här; det är första gången på brittisk mark på många år men jag ser fram emot detta. Jag gjorde ju helt uppenbart en del misstag i första matchen vilket kostade mig mina titlar. Fury är en skicklig boxare, tveklöst så, men vid sidan av det ser fansen upp till VM-kungen tungvikt och väntar sig en förebild, och det har kommit många dumma uttalanden från Fury sen han tog titlarna, inte minst om homosexuella och kvinnor. Till det säger jag dig idag, Fury – fuck off!”
Fury replikerade omedelbart: ”Wladimir tycks ha hittat sina ’balls’ nånstans. Men han kommer att behöva göra några tusen gånger bättre än så om han skall vinna. Men han var så framgångsrik och vann så många gånger för han mötte bara folk som han visste inte kunde besegra honom. Och han har fuskat så mycket, så när det blev ärligt spel och på riktigt så kunde han inte vinna. Den här fighten blir annorlunda för nu ska jag slå ut honom på en rond. Boom!”
Klitschko: ”Jag ska inte skräda orden. Den här gången kommer jag att slå dig knockout!”
Efter en del dribbel om vad allt tjafs inför första mötet, om ringgolv och handskar och allt vad det var, tjänade till och om det var fair play, ställdes Wladimir inför frågan om han tror att han kan sätta Fury på plats ..?
”Klitschko: ”Boxningssporten har ett visst rykte och jag vill att det skall hålla en hög klass och vinna respekt. Jag förmodar att flertalet fans kommer att hålla på Tyson Fury. Jag är faktiskt glad att matchen sker här, att jag ska få min revansch här hos honom. Jag kommer att vara mer motiverad än nånsin tidigare.”
Efter ytterligare en del tjafs om om taktik och jyste boxning etc tog Fury över micken reste sig och gick loss: ”Jag hatar all boxning, allt omkring det – träningen, prata med er idioter, jag skulle mycket hellre vara hemma med ungarna. Jag hatar boxning, men jag är så f-ck bra på det. Jag ska bara slå ut lite mer folk och tjäna lite mer pengar. Jag har ingen strikt livsstil. Jag är ingen atlet .. (varvid han drog av sig skjortan) .. du borde skämmas, du kunde inte ens slå en fetknopp! Jag är tjock som en gris, 30 stenar tung, men jag kan slå honom här och nu! Jag kan alltid hitta ett sätt att vinna på!”
Klitschko log åt alltsammans. ”Jag har kul här och nu!”

Tyson Fury har blivit känd för sina tvära kast och udda uttalanden. På fredagen hade han bytt attityd helt och hållet, när de två fortsatte PR-introducera fighten på RTL:s huvudkvarter i Köln, Tyskland. Själva pressmötet lät som tidigare, men så kom avslutningen med Fury vid micken: ”Det är lika bra att Wladimir får vinna tillbaka titlarna. Han var Champ så länge och gjorde ett bra jobb med det. Jag har bara varit Champ i fem månader och är redan så trött på alltihop. Jag nästan hoppas han kan vinna, så att jag kan åka hem och äta choklad och leva mitt liv som förr. Han kan ta tillbaka det som rätteligen är hans. Jag är bara Champion i recess!” …!!