FURY VS KLITSCHKO UPPSKJUTEN

jun 26, 2016
boXning

imageSent igår eftermiddag meddelade Tyson Fury att den uppkommande VM-fighten (WBA/WBO) mot ex-kung Wladimir Klitschko satt till 9/7 i Manchester, England måste skjutas upp några månader – oklart i dagsläget hur länge – på grund av att Fury stukat sin vänstra ankel så illa under löpträning i terräng att han måste vila den en tid. Varför VM-matchen helt enkelt måste skutas på framtiden.
Via instagram och ett senare pressmeddelande beklagar Fury det hela: ”Jag måste vila ankeln helt och hållet kanske över sex veckors tid. Jag är utomordentligt ledsen och beklagar alla som bokat biljetter och annat, men allt jag kan säga är att matchen kommer att bli av så snart som möjligt, och att vi kommer att boka nytt datum så snart skadan läkt. Det är allt jag kan säga nu.”

En besviken Wladimir Klitschko kommenterade senare: ”Jag är naturligtvis mycket besviken över detta uppskov, och ledsen inte minst för alla fans skull, men allt jag kan säga är att allt detta innebär till slut är att jag bara måste vänta ytterligare ett antal veckor på att ta tillbaka mina bälten.”