GÄDDAN: ”JAG HAR ALDRIG KÄNT MIG BÄTTRE ..!”

apr 05, 2018
boXning

Adrian ”Gäddan” Granat (15-1/14 KO) höll öppen träning på Linnéa i Stockholm igår och snackade med media – under uppbyggnaden av det kommande jättemötet med EU-titeln i tungvikt på spel i Gärdehov i Sundsvall den 21/4 mot Otto Wallin.
Adrian såg utomordentligt skarp ut under övervakning av sin världsberömde coach Johnathon Banks, båda ankomna från träningscamp i Kronks Gym i Detroit, USA, och fortsätter nu efter besöket i Stockholm till fortsatt camp i Hamburg, Tyskland, innan man sista veckan före fight tar sig upp till Sundsvall.

Gäddan: ”Att träna med Johnathon i Kronk var en ganska cool erfarenhet. Träningen var riktigt bra och jag närmar mig toppformen. Jag träffade Johnathon när jag sparrade med Dillian Whyte i London. Då bjöd han in mig att sparra med Klitchko, och vi kom överens riktigt bra, och när jag kom i behov av en ny coach ringde jag upp honom och han tog jobbet. Det var inte svårare än så!”
”Jag tänker inte berätta vad vi jobbat på, men jag kan säga att de senaste tio veckorna med Johnathon kunde inte gått bättre. Jag har aldrig känt mig bättre än nu, det känns som jag är ”the man” ..!”
Men trots alla gliringar mellan tungviktarna hävdar Adrian att han inte haft fokus på Wallin utan på sin egen utveckling. ”Jag har fokuserat på mig själv, och jag är säker på att han gör likadant. Det kanske ändrar sig under fight week, man vet aldrig vad som händer när vi kommer face-to-face, men jag känner mig bra nu och är redo att ta fram allt som behövs!”

Matchen om European Union Heavyweight title är huvudnumret vid den stora galan i Gärdehov ishall i Sundsvall den 21 april, med IBO-VM i super welter/lätt mellanvikt mellan Mikaela Laurén och Verena Kaiser och IBF/Baltic titelfighten i lätt tungvikt mellan Sven Fornling och Karel Horejsek som främsta uppbackning.