GKK VANN I USA, SLOG UT LONG..!

jan 18, 2020
boXning


Gunnar Kolbeinn ”Kolli”/”GKK” Kristinsson (12-0/6 KO) vann sin USA-debut i WinnaVegas Casino i Sloan, Iowa på ett övertygande sätt, då han i denna sin premiärfight för Salita Promotions stoppade store, tunge Dell Long (6-6-2/4 KO) på TKO i andra ronden. Gunnar träffade med högern redan i upptakten av matchen och golvade Long .. och sänkte honom senare i ronden med en hård jabb! I
andra rondens mitt fick han in en bra kombo och Long gick i däck igen, varvid matchens bröts. En snygg seger! Han sekonderades av sin nye tränare Sugar Hill Stewart och Arnor Mar Grimson, vilka syns runt ’GKK’ på bilden, plus en Salita cutman.  Gunnar är ju numera ’stallkompis’ med Otto Wallin, och Stewart har ju även på sistone tränat ingen mindre än Tyson Fury. Detta var en planerad 6-rondare, och efter denna fina start torde ”Kolli” ny lyftas till 8 ronder inom kort. Äntligen tycks saker och ting falla på plats för den mäktige islänningen.

Huvudmatcherna i Sloan såg favoriterna dominera. I det på pappret tuffa mötet i supermellanvikt mellan obesegrade Vladimir Shishkin (10-0/6 KO) och Ulises Sierra (nu 15-1-2/9 KO) forcerade Shishkin matchen efter sin pipa och tog en till sist överlägsen poängseger (100-90, 99-91 x 2) över 10 ronder. Och i lätt weltervikt blixtrade Shohjahon Ergashev (18-0/16 KO) till direkt och slog med en vänsterkrok i kroppen ut Adrian Estrella (29-4/24 KO) på en och en halv minut av första ronden!