GRANAT: ”DU ÄR VÄLKOMMEN OTTO!”

nov 10, 2017
boXning


Igår kom Adrian Granats svar på Otto Wallins utmaning, samtidigt som EBU gick ut med sanktion av EU-fighten mellan de två svenska tungviktarna. Granat säger i en press release: ”Jag välkomnar Ottos utmaning. Det är en match jag velat ha länge och en match som är bra för svensk boxning. För egen del har jag dock tunnelseende just nu mot den 22 december och min nästa match i Hamburg – en match jag måste vinna för att matchen mot Wallin skall gå i lås. Att misslyckas existerar inte!”
DÄRMED tycks dock grunden lagd för en mäktig svensk ’showdown’ på det nya året. Bollen tycks ligga hos promotor Sauerland att sätta ihop titelfighten. Men som preciserats tidigare – båda boxar i december och båda måste vinna! Med det överstökat borde det dock kunna bli tid för kontrakt.