GRANAT OCH WALLIN PÅ VÄG MOT SUNDSVALL – ÖPPEN TRÄNING I VECKAN!

apr 02, 2018
boXning

Adrian Granat och Otto Wallin är på väg mot sin stora showdown i Sundsvall den 21/4 och har nu lämnat den första fasen av sina förberedelser bakom sig och har flyttat camp från USA till Europa.

Otto kommer med sin coach Joey Gamache att finslipa formen på hemmaplan i Sundsvall, efter att under drygt en månad ha byggt upp grunder och sparrat ordentligt i Mendez Gym i New York – se bild från skuggboxning i gymet – och får nu in den sparring som fordras för toppformen, till metropolen i norr.

Adrian flyttar nu träningsfokus till Hamburg och EC Boxing med sin coach Johnathon Banks, efter att de två campat en liknande period i legendariska Kronks gym i Detroit – se bild – och sparrat med inhyrda boxare därifrån, och nu blir det samma upplägg för honom på tysk botten (han är ju tysk-licensierad) och med hela EC-stallets tunga garde till hjälp.
Det märkliga är alltså att två svenska tungviktare av högsta klass gjort sina grundläggande förberedelser i USA, med låt vara halva kontinenten mellan sig, men likväl ’over there’. Resten sker nu närmare den avgörande slag-platsen.
Denna vecka blir det dock offentlig träning inför media här i Sverige – för Adrians del på IF Linnéa Boxing på Erstagatan 22 i Stockholm nu på onsdag den 4/4 kl 14.
För Ottos del blir det i Sundsvalls BK:s lokaler på Universitetsallén 11 i Sundsvall på torsdag den 5/4 kl 12.