GROVES AVFÄRDAR BADOU; FLOYD MAXAR MOT BERTO

sep 04, 2015
admin

Floyd Mayweather and Andre BertoInatt var det pressmöte i Las Vegas med huvudkontrahenterna för nästa veckas stora show i Las Vegas, det vill säga Floyd Mayweather höll sin egen sejour med pressen medan Andre Berto hade valt att snacka på öppen träning redan i tisdags – således huvudmatchens aktörer – så gemensamt till mötet kom blott Badou Jack och George Groves, motståndarna i galans andra huvudkamp.

 

I tisdags strök Andre Berto (30-3/23 KO) under sina basfakta: ”Jag har förberett mig mentalt. Ur alla aspekter. Detta är den första match på länge jag kommer till helt utan skador. Jag känner mig fantastisk och jag är i mitt livs form. ’Styles makes fights’, så vi får se den 12/9. Denna match är för alla som tror på ’the underdog’!”

Floyd ”Money” Mayweather (48-0/26 KO) strök å sin sida under att: ”Jag ser på inget vis förbi den här mannen .. jag ser på det så här: jag vill vinna precis lika mycket som han vill, så jag anstränger mig max varje dag .. ju äldre jag blir desto hårdare tränar jag. Jag har sparrat mer för den här fighten än nånsin, jag har tränat mer än för Pacquiao!”

 

badou jack o george grovesBadou Jack ”The Ripper” (19-1-1/12 KO) summerade sin situation: ”Jag tror jag är en smartare fighter än Groves. Syftet med den här sporten är att träffa utan att träffas. Detta är en 50/50 fight .. den gången jag blev utslagen var mer av olyckshändelse, en ’lucky punch’ .. sånt kan hända, och jag har rättat till mitt försvar, jag har gjort justeringar. Och jag har kommit tillbaka bra. Jag är mentalt stark. Jag ägnar mig inte åt ’trash talk’/skitprat för att bygga mitt självförtroende. Jag gör inte sånt.”

 

”Saint” George Groves (21-2/16 KO) svarade: ”Jag har aldrig ursäktat någon ’lucky punch’, jag har tagit det, rakt på, granskat det och rättat till. Det här är inte en 50/50 match, det är en ensidig fight. Jag behöver inget ’trash talk’ för falskt självförtroende. Jag har självförtroende. Jag vet vad jag går för. Yeah, Badou Jack slipar på sitt försvar, men hans försvar är inte ogenomträngligt, han har blivit knockad och han blir fortfarande träffad ofta .. vi längtar till det här, och att bara få komma in i ringen och få jobbet gjort!”