HANDGEMÄNG PÅ PRESSKONFERENSEN!

apr 20, 2016
boXning

imageDet hettade till på presskonferensen onsdag eftermiddag mellan Ryno Liebenberg och Erik Skoglund – vid sedvanlig ”stare down” grep sydafrikanen tag om halsen på svensken och knuffade iväg honom någon meter innan promotor Sauerland kunde bryta in och stoppa handgemänget!

Liebenberg började ett psyk-krig omedelbart efter sin ankomst hit och har förklarat att han skall slå ut och krossa Skoglund. Erik å sin sida svarade med ett nog så tyket inlägg på Facebook med en bild av sig själv, oklanderligt stilren i smoking, bredvid en bild av Liebenbergs sönderslagna nuna (efter fighten mot Eleider Alvarez) och förklaring att konsten med boxning var att ge smörj och inte ta emot. Därmed har det börjat gå lite ont blod i fighten. De två gillar definitivt inte varann.

Med på dagens pressmöte var också WBC-VM-matchens huvudpersoner, mästare Mikaela Laurén och hennes utmanare Ivana Habazin .. under betydligt mer städade former. Habazin beklagade att hon hunnit få så få matcher under senaste året pga upprepade skador men att hon nu var tillbaka och tänkte ta titeln från Laurén. Mikaela betonade att titeln är hennes och kommer att stanna hos henne.