INFÖR MEDIA LOVAR BÅDE STEVENSON & JACK KO ..! DITO RUSSELL-DIAZ ..

maj 18, 2018
boXning

Floyd Mayweather höll isär lördagsnattens VM-kämpar Adonis Stevenson och Badou Jack vid torsdagens mediamöte i Toronto. Båda herrarna tog tillfället i akt och förutspå att vinsten skulle komma på knockout.

Stevenson: ”Är du redo, Badou? Du har aldrig träffats riktigt hårt, det är ditt problem. Du kommer märka skillnaden nu. Jag vet att du tränat hårt och är uppjagad. Men blinka inte! Jag behöver bara ett slag, och när jag väl landar det så är du utslagen! Jag kommer att vinna på KO, och han kommer att ligga på golvet.”

Badou Jack: ”När Floyd sa att jag skulle få den här fighten svarade jag ’varför inte? Det här är den den större fighten.’ Han kan börja leta efter ursäkter redan nu, för jag kommer att slå ut honom! Jag vet väl att Adonis är en av branschens hårdaste punchers, så han kan leverera – men kan han ta en snyting ..? Han har inget som skrämmer mig. Jag är inte rädd för någon. Han är en av de tuffaste som finns, men jag är tuffare. Det ska jag visa på lördag. Det kommer att bli en ny Champion.”

 

Promotor Mayweather: ”Det här är en 50-50-match. Allt kan hända i boxning, ett slag kan avgöra allt. En sak vet vi om Badou Jack och det är att han leverera och han kan ta. Han backar inte för någon. Stevenson är världsmästare av en anledning – han är solid och han har sin position av en anledning. Men jag vet hur mycket snabbare jag var när jag var yngre. Ju äldre jag blev desto svårare blev det att göra det jag gjorde som ung. Det var ett helt nytt game när åren kom .. 38, 39, 40. Något helt annat!” /Stevenson är 40 år gammal/red.

Promotor Michel: ”Denna match har erkänts som en av årets bästa, och det skall bli intressant att se om Badou Jack kan lyfta kronan från Adonis Stevensons huvud. Ingen slår hårdare än Adonis. Det är anledningen till att han vid 40 alltjämt sitter på toppen, och att han en dag kommer att betraktas som den bästa lätta tungviktskungen i historien!”

SAMTIDIGT laddas det för en ännu en mäktig fight på andra sidan gränsen från Canada, i MGM National Harbour i Maryland, USA, där WBC-kungen i fjädervikt Gary Russell Jr försvarar mot Joseph ”JoJo” Diaz vid bra nära samma tidpunkt på lördagen, men då båda matcherna – denna och Stevenson vs Jack – toppar Showtimes sändning, passas de in för live-rapporter efter varann. De båda fjäderviktarna höll också media-möte igår, och ett speciellt nummer gjordes då av att de båda var USA:s representant på OS-boxningarna, Russel 2008 i Peking, Diaz 2012 i London, dock utan medaljer för nån av dem. Sedan dess har de gått fram med lysande records som proffs till detta avgörande möte. Båda två garanterade igår inför media att komma ut som segrare. Det är ett riktigt  spännande möte, även detta.