KLARA SVENSSON TVINGAS STÄLLA IN I NYKÖPING – FÖRKYLD

sep 18, 2015
admin

imageKlara Svensson har dragit på sig en oroande förkylning som förstört uppladdningen under de sista dagarna före hennes tuffa möte med Lucia Morelli i Nyköping på lördagens stora boxningstävling. Under fredagen förvärrades läget och det blev till sist omöjligt att fullfölja matchplanerna – hon tvangs slänga in handduken och matchen måste ställas in.
”Jag är grymt besviken”, säger Klara, jag har inte varit sjuk en dag på hela året och så händer detta alldeles före en fight. Jag hade hoppats hinna bli bra till fight-time, men tyvärr förbättrades läget inte alls och jag måste ledsamt nog ställa in. Jag är ledsen för mina fans som vill se mig boxa på hemmaplan, men jag lovar att jag ska komma tillbaka bättre och starkare än nånsin – strax.”