Klara Svenssons VM-chans klar!

mar 16, 2015
admin

Nyhetsbild_255_Lucia_Morelli_-_Klara_Svensson Förhandlingarna om Klara Svenssons (15-0/5 KO) VM-chans mot regerande WBC-drottningen i lätt weltervikt Erica Anabella Farias (21-1/10 KO) från Argentina har förts i hamn. Matchen kommer att gå i Frederiksberg-Hallerne i Köpenhamn den 2/5.

Detta meddelar Sauerland i en press release idag, och understryker att detta är hemmaplan för Klara, som numera bor och tränar – för Joey Gamache – i Danmark. Klara säger: ”det är härligt att fighten blir av i Köpenhamn, så nära till min hemstad Malmö, så det kommer att bli massor av både svenska och danska fans som stöder mig!” ”Men det kommer inte att bli lätt .. Erica är en tuff motståndare, hon är dubbel världsmästare med massor av professionell och amatörerfarenhet, men matchen kommer vid en perfekt tidpunkt för mig. Allt faller på plats. Hon må vara tuff, men jag är tuffare och det skall jag bevisa i ringen!”

Promotor Nisse Sauerland säger: ”Klara är inne mot en bona fide champion den 2 maj, en mästare som vunnit och försvarat sina titlar på högsta nivå. Men nu är det Klaras tid att lysa. Jag är övertygad om att hon skall lyckas och se till att bältet stannar i Köpenhamn.”