KLART FÖR JACK VS DEGALE – KICKOFF IGÅR

nov 17, 2016
boXning

jack-degale-kickoff

Det var kickoff presskonferens på onsdagen i Barclays Center i Brooklyn, New York med promotor Floyd Mayweather i spetsen för sina samarbetspartners inför vad som kallats ”boxningens återkomst” till New York – som om den nånsin försvunnit – med titelenandet i supermellanvikt med Sveriges Badou Jack ”The Ripper” (WBC-VM/20-1-2/12 KO) versus Englands James ”Chunky” DeGale (IBF-VM/23-1/14  KO) som huvudkamp, och IBF-VM i lätt lättvikt mellan obesegrade VM-kungen Jose ”Sniper” Pedraza (22-0/12 KO) och utmanaren Gervonta ”The One” Davis (16-0/15 KO) som semi, på den stora show som nu alltså fastlagts till New York den 14/1 2017.

 Badou Jack: ”Jag tror det här kommer att bli en spännande fight. Jag kommer att ge allt och det kommer han också. Detta är en större match än nån av oss varit i tidigare. Nu är det jag och DeGale. Alla andra matcher är bakom oss. Jag gillar att vara ’underdog’, så är det det jag är i den här fighten så är det bra. Det kommer inte finnas några ursäkter när jag besegrar honom.”

James DeGale: ”Nu är den här. ’The Big One’. Bäst möter bäst. Nummer ett mot nummer två. Badou Jack är en mycket bra fighter. Han gör inget spektakulärt men han är en komplett fighter. Han och jag är olika sorters fighters. Jag tror jag kommer att poängbesegra honom stort eller rentav stoppa honom.”