KLART FÖR RETUR GGG VS CANELO ..!

jan 30, 2018
boXning

Det blir en andra kamp om mellanviktstronen, en ny jätte-drabbning, mellan Gennady ”GGG” Golovkin (37-0-1/33 KO) och Saul ”Canelo” Alvarez (49-1-2/34 KO) – en repris på deras historiska möte förra hösten, som ju slutade oavgjord efter stort drama – och denna retur är nu bestämd att äga rum den 5/5 – ”Cinco de Mayo” – men ännu okänt var ..
Preliminära kontrakt skrevs igår och båda boxarna förklarade sig nöjda med uppgörelsen.
Canelo: ”Jag är glad över att få delta i ännu en historisk fight. Den här gången skall han inte komma undan med nåt tveksamt domslut, för nu slår jag ut honom!”
GGG: ”Jag är redo att möta honom igen och glad han vågade ta fighten. Det är detta världen vill se och boxningen förtjänar. Domslutet förra gången var tveksamt, det var min match, men den här gången kommer det inte lämna tvivel. Jag står då som odiskutabel världsmästare i mellanvikt!”