KLITSCHKO UTNYTTJAR RETUR-KLAUSULEN

dec 03, 2015
admin

imageEfter ett par dagars vånda över hur framtiden skall läggas upp har nu Wladimir Klitschko bestämt sig – han kommer att utnyttja returmatch-rätten inskriven i en klausul i kontraktet. När det var som sämst, två dagar efter fighten, twittrade ex-kungen: ”Jag kan fortfarande inte fatta att jag förlorade. Jag lider.” NU låter det markant annorlunda.

Wladimir Klitschko: ”Jag var verkligen frustrerad direkt efter matchen men efter några nätters betänketid vet jag nu att jag måste visa att jag är mycket bättre än jag åstadkom i lördags. Jag kunde inte alls då visa min fulla potential. Detta är vad jag vill ändra på i en returmatch. Ett misslyckande då finns inte.”
Bernd Bönte, CEO KGM (Klitschkos företag): ”Det kommer att vara ett enormt världsvitt intresse i returmatchen, som redan nu kan marknadsföras som Årets Fight 2016. Frågorna från fans och journalister har haglat sedan i lördags. Den nye Mästaren och hans utmanare får besvara dem i ringen.”

K2 Promotions & KGM kommer nu att inleda förhandlingar med Tyson Fury´s promotor Hennessy Sports för att diskutera nästa steg och pricka in plats och datum för retur-kampen.