LAURÈN KOMMER TILLBAKA MOT SZILVIA SZABADO

nov 25, 2016
boXning

lauren-tranar

Mikaela Laurén (27-4/12 KO) kommer tillbaka till ringen på den stora tävlingen i Nyköping den 9/12 – och där möter hon ungerskan Szilvia Szabados (14-7/5 KO) i ett första steg mot nya titel-fighter och en potentiell retur mot Klara Svensson.

Den 26-åriga ungerskan skall dock inte underskattas; hon har slagit Tunde Berki och Eva Kolos och gjort bra motstånd i titelfighter (poängförluster) mot Zita Zatyko, Noni Tenge och Aleksandra Magdziak Lopes och hon har aldrig stoppats i ringen.

”Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka in i ringen igen och få sluta året på ett bra sätt”, säger Laurén, ”men jag vet att det inte blir lätt. Szabados är erfaren, hon har gjort över tjugo proffsmatcher och hon har aldrig förlorat på knock. Men jag tänker bli den första som stoppar henne!”

Hon tillägger: ”Nu är jag tillbaka på min egen vikt och behöver inte oroa mig för vad jag äter och kan ha kul i träningen igen. Jag hör att hennes ’nickname’ i ringen är ”Sunset” – när jag träffar henne den 8/12 kommer ljuset att slockna!”