Lauren vann i Spanien

jul 20, 2014
admin

Nyhetsbild_88_MikaelaTvå av våra främsta svenska proffs var i elden under fredagsnatten. Det var dels Mikaela ”Destiny” Laurén som trimmade formen i Sedavi/Valencia i Spanien mot tuffa amerikanskan Kali Reis. Det blev en utomordentligt hård 8-rondare, där svenskan verkligen fick bekänna färg mot en ursinnigt kämpande amerikanska – som här givetvis såg sin chans att sätta käppar i ”VM-hjulet” för Mikaela och faktiskt ställde till besvär. Laurén ledde i en jämn historia när hon träffades av en höger i 7:e ronden och en kort tid var illa ute, men redde ut detta och kom tillbaka med en excellent sista rond, som säkrade segern!

– Det blev en galet tuff fight, sa Mikaela efter match. Den sista ronden var mitt livs bästa och jag fick verkligen en mycket bra genomkörare före titelfighten. Jag riskerade allt, men jag vann som jag skulle, och nu skall jag förbereda mig som aldrig förr till VM-kampen!

Laurén är därmed uppe på record: 22-3/8 KO.