MAGUI & CALIC SEGRADE SNABBT I BOSNIEN!

nov 26, 2023
boXning
Det gick utmärkt bra för båda grabbarna från Fight Life, Örebro vid proffsgalan i Gradiza i Bosnien Herzegovina på lördagsnatten, då både två vann sina matcher på TKO i första ronden! Det skedde inför en fullsatt arena på ca 2000 personer.
Paolo Magui (7-0/3 KO) mötte hemmaboxaren Adnan Piric (0-4-1) och slog sönder motståndarens näsa med en vänsterkrok i slutet av första ronden och hade honom i golvet för räkning, men det gick till paus, där läkaren dock bröt matchen innan andra ronden hann starta. Resultatet skrevs TKO 2 till Paolo.
Marko Calic (15-1/9 KO) vann också på TKO; han golvade som motståndare Mirnes Denadic (17-25-3/7 KO) med en höger uppercut och en rak höger och motståndaren blev, liggande på rygg, uträknad i rond 1..! Kamran Kabinejad var efteråt jättenöjd med grabbarnas insats, men var lätt besviken på arrangörerna, som var arroganta och inte alls gästvänliga. Men Fight Life-teamet gjorde sitt jobb, som de proffs de är. 
 
Nu planerar de en ny match för Paolo Magui redan den 9/12 i Velika Gorica, i närheten av Zagreb, i Kroatien, om allt bara stämmer med motståndare etc. Marko Calic åker nu på två veckors träningsläger i Montreal, Kanada för att hjälpa Artur Beterbiev, och därefter planeras för en stor match för den hårde kroaten.
Marios Kollias befinner sig just nu i Riga på sparringsträff för Bohdan Myronets, men tyvärr blev han sjuk i feber och halsont efter två sparringar, och det visade sig att han har åkt på Corona..! Han kommer hem till Örebro igen på måndag, och man får se om han hinner blir matchklar

Bilderna: 
Tomas och Paolo Magui med Kamran Kabinejad efter vinst
Kamran med Marko och pappa Dorian Calic