MANDRAS REDO FÖR WALLIN: ”DETTA BLIR INTE ROLIGT FÖR SVERIGE!”

apr 20, 2017
boXning

Den regerande italienske proffs-mästaren i tungvikt Gianluca Mandras (12-4/5 KO) är på väg till Sverige och Sundsvall för att möta stadens store boxare Otto Wallin (17-0/11 KO) om WBA;s Continental-titel nu på lördag i Sporthallen. Mandras kommer inte för att förlora och är övertygad om att det är han som åker hem med det vakanta bältet. Det är dock Mandras första resa utomlands, men det bekymrar honom föga.

”Det har ingen betydelse om detta går i Sverige eller Italien”, säger han, ” när gonggongen går är det bara Otto och jag i ringen, vare sig hemma, borta eller på Månen! Då är det bara vi två – och det blir jag som vinner. Jag lovar er, detta blir ingen rolig kväll för de svenska fansen! De kan bua och vissla och vad de vill; jag underskattar inte Wallin, jag vet att han är bra, men jag är bättre, och jag är övertygad om att jag kan slå honom. Så det är bäst att han njuter av sin ”0:a” i rekordlistan så länge han kan – snart är den borta!”

”Jag har haft ett utmärkt träningsläger och jag har inte lämnat nåt åt slumpen. Jag kommer till Sverige i allra bästa form, och jag har haft excellent sparring med vår cruiserviktsmästare Fabio Turchi, som är en skicklig south paw, och han har hjälpt mig lösa Wallins stil. Jag har en mycket god känsla inför den här fighten!”