MARTIN FÖRSVARAR VM I LONDON MOT JOSHUA!

feb 15, 2016
boXning

martin-joshuaIBFRykten har cirkulerat i en vecka och goda råd för och emot likaså, men idag blev det klart: den nybakade IBF-VM-kungen i tungvikt Charles Martin (23-0-1/21 KO) kommer att försvara sitt bälte i London redan den 9/4 mot olympiske mästaren och sportens hetaste nykomling, obesegrade Anthony Joshua (15-0/15 KO). Matcharena blir 02 Millennium Dome. Den stora frågan i snacket har varit om detta kommer för tidigt för 26-årige Joshua. Brittiska bookmakers gjorde honom dock direkt till favorit ..!

 

Charles Martin: ”Jag har sagt att jag vill försvara mot bästa tänkbara utmanare och hela tiden får jag höra Joshuas namn. Nu kommer jag till UK för att göra ett ’statement’, för att visa att jag är den bäste tungviktaren i hela världen. Jag har respekt för Joshua, men den 9 april kommer han att bli utslagen!”

Anthony Joshua: ”Att få boxa om VM-titeln i tungvikt har varit min dröm sedan jag blev proffs. Nu skall jag förvandla den drömmen till verklighet .. och få göra det i The 02 och live på Sky Sports vilket är obeskrivligt spännande. Charles Martin är en stor fighter och en hungrig boxare, och jag kommer att behöva göra mitt livs match för att vinna.”