Mayweather versus Pacquiao blir av!

feb 21, 2015
admin

Nyhetsbild_232_Mayweather_kontrakt_MP
Så tycks det trots alla otroliga krumbukter under vägs gång bli av! Kontrakten är påskrivna för en av boxningshistoriens tyngsta fighter: Floyd ”Money” Mayweather och Manny ”Pacman” Pacquiao kommer att mötas i MGM Grand i Las Vegas, Nevada den 2 maj.

Nyheten släpptes sent igår av Mayweather själv över en smartphone photo app med bild på de signerade kontrakten och bilagd text: ”Det världen har väntat på är här nu. Mayweather vs Pacquiao den 2 maj 2015 är ett ’done deal’. Jag har lovat mina fans att detta skulle bli av och nu har vi gjort det. Vi kommer att skapa historia den 2 maj. Missa det inte! Detta är de signerade kontrakten från båda boxare.”

Denna kamp kommer sannolikt att slå alla befintliga pay-per-view-records och gå in som den penningsmässigt största matchen i boxningshistorien. Nu följer två månaders osannolik hype.

Samtidigt laddar vi för två betydande VM-fighter senare denna lördag. Först vid 11-tiden ikväll, TV-sänd här hemma över 10:an, får vi returen om WBO-VM i supermellanvikt mellan Arthur Abraham (41-4/28 KO) och utmanaren Paul Smith (35-4/20 KO) i O2 World arena i Berlin – det förra mötet slutade med en omtvistad seger till Abraham. Något senare startar kvällens hetaste VM-fight mellan Gennady ”GGG” Golovkin (31-0/28 KO) och utmanaren Martin Murray (29-1-1/12 KO) om WBA-VM + WBC-VM-interim + IBO-VM i mellanvikt i Salle des Etoiles i Monte Carlo, Monaco.