Mikaela & Armand i Gladiatorerna

sep 07, 2014
admin

Nyhetsbild_105_Armand_o_MikaelaMikaela Laurén och Armand Krajnc tävlade i Gladiatorernas kändisspecial, vilken sändes i TV4 på fredagskvällen. Båda gjorde utmärkt PR för boxarsläktet, men fick ge sig på målsnöret i var sin respektive kamp.

Armand mötte egentligen vältränade stå-upp-komikern Mårten Andersson, och tog en klar ledning i kampen under de inledande omgångarna. Mårten skadade sig emellertid under vägs i en tumme och fick ersättas av sin coach, mycket vältränade thaiboxning och K1 stjärnan Rickard Nordstrand, som tog över halvvägs genom matchen och kunde ta in en del av Krajnc försprång. I avslutande hinderbanan hann han dessutom förbi medan Armand trasslade in sig i klätternätet. ”The Lion” var dock på excellent fighthumör och gjorde mycket bra ifrån sig!

Mikaela Laurén, coachad av boxarkompisen Helena Falk, mötte förra löparstjärnan Malin Ewerlöf, och även hon tog om än en knapp så dock ledning under grundtävlingarna. Det räckte inte till mer än en enda sekunds försprång i hinderbanan, vilket Malin snabbt tog in och därefter kunde dra ifrån i ”sin” gren till en ganska klar seger. Mikaela kämpade emellertid mycket bra och tog sig också i mål på en utmärkt tid.