MIKAELA LAURÉN SKRIVAR AVTAL MED SAUERLAND

mar 03, 2016
boXning

imageWBC World Super Welterweight Champion Mikaela Laurén har nu skrivit ett ”långsiktigt promotionavtal” med Team sauerland och kommer därmed framledes att ingå i Sauerlands Nordic Event TV-sända (TV 10) galor. Hon tränar för närvarande i London i St Pancrase gym och har dessutom sparrat i Swindon mot Kelly Morgan. Hon tränar för CJ Hussein och rapporteras snabbt närma sig toppform. Träningskompis, dito på väg mot kalasform, är Anthony Yigit. De ses på bilden här.
Avtalet med Sauerland säkrar Mikaela ett par års stark avslutning på en karriär som gått från god till lysande. Och kon uttrycker i en presskommuniké idag sin lycka över avtalet. ”Jag är mycket glad över att ha kunnat skriva på för Team Sauerland. De är Europas största promotorer, och nu har de alla de svenska toppnamnen på sin Nordic Fight Event. Jag vet att de ha stora planer för svensk boxning och jag är upprymd över att ingå i detta.”
Med det här avtalet läggs i förlängningen möjligheter till att ett par verkligt heta dammatcher kan hamna på svenska arenor, ett hett diskuterat returmöte mot Cecilia Braekhus – en av de största dammatcher som går att göra på våra breddgrader – och ett potentiellt ’kungligt’ möte med Klara ”Swedish Princess” Svensson. ”För det krävs att jag kommer ner en viktklass och hon kommer upp men det är fullt möjligt”, säger Mikaela, ”men efter att jag slagit henne vill jag ha titeln ”Swedish Queen”, det vore passande!”
”Vi är mycket nöjda med att få med Mikaela Laurén på teamet”, säger promotor Nisse Sauerland, ”hon är en av de bästa kvinnliga boxarna på planeten och kommer att bli ett starkt bidrag till Nordic Fight Night series. Det finns en rad spännande matcher för henne där ut och vi ser fram emot ett starkt samarbete!”