MIKE TYSON VS JAKE PAUL FLYTTAD TILL 15/11

jun 08, 2024
boXning
Den i förra veckan uppskjutna matchen mellan 58-årige ”Iron” Mike Tyson och Youtuber-stjärnan Jake Paul – som alltså skulle gått ’på riktigt’ över 8 ronders distans a 2 minuter, i AT&T Stadium i Arlington, Texas den 20/7 – framflyttad därför att Tyson drabbats av akut magsår, under en flygresa för tio dagar sedan, och tvangs uppsöka sjukvård, har nu bokats om till den 15/11, i samma arena under samma förhållanden. Den stora dam-VM-fighten, returen mellan Katie Taylor och Amanda Serrano om lättvikts-VM följer med till detta evenemang.
 
Vid beslutet att skjuta upp matchen sa Tyson: ”Min kropp är i själva verket i bättre fysisk form än den varit sedan 1990-talet, och jag skall strax vara tillbaka i full träning igen. Så Jake Paul, detta må ha räddat dig en kortare tid, men i slutändan kommer du ändå att bli slagen knockout och få lämna boxningen för gott!” 
Jake Paul genmälde: ”Alla mina fans vet att jag inte skulle vilja spöa en sjuk Iron Mike utan att jag vill ha dig frisk i ringen, men ta inte miste på att det då kommer att sluta med en vinst för mig på det mest spektakulära sätt!” 
 
NU säger Tyson om det nya datumet och matchen: ”Jag är tacksam för all medicinsk hjälp jag fått, och till promotor MVP, Netflix och AT&T Stadium för att så snyggt och effektivt boka om matchen. Jag är strax i träning igen, och även om det nu blir på ett senare datum, så blir resultatet detsamma. Jake Paul kommer att slås knockout! Fredagen den 15 november – se det i arenan eller på Netflix, men missa det inte!”